Despre Noi

Jocurile de artificii reprezinta momente unice din viata oricarei persoane. Daca ar fi sa reducem la doar cateva cuvinte sentimentele care ne patrund in momentul vizionarii unui asemenea spectacol, am folosi termeni ca: magie, vis, emotie sau incantare.

Imaginea oricarui eveniment important (lansare promotionala, concert, nunta, petrecere, prezentare, etc.) poate fi intregita printr-un minunat si feeric spectacol de lumini creat de un joc de artificii.

Daca evenimentul dvs. are loc in interiorul unei cladiri, un rezultat foarte puternic poate fi obtinut prin utilizarea de diverse efecte pirotehnice, cum ar fi: cascadele de scantei, efectele pentru tort, jerbele de scantei sau scrisul pirotehnic.

Prin gama de servicii oferite, prin profesionalismul si experienta acumulata in decursul ultimilor ani, firma S.C. Eva S.R.L. Iasi este principalul dumneavoastra colaborator in ceea ce priveste executarea focurilor de artificii si a efectelor pirotehnice profesionale.

Legalitate

Firma noastră este autorizată din anul 2000 conform legii 126/1995 să execute jocuri de artificii, să comercializeze, transporte și să dețină materii explozive.

Profesionalism

Personalul este specializat și autorizat în domeniu iar dotarile tehnice folosite sunt de ultimă generație. Echipa de pirotehniști are o mare experiență acumulată, fapt ce generează o intervenție profesionistă pentru fiecare proiect realizat.

Oferta de servicii

Gama de servicii în domeniu este complexă și variată, cuprinzând:

  • jocuri de artificii profesionale clasele III, IV, T1, T2, folosind bombe de diferite calibre, începând cu 50 mm.până la 400 mm. și efecte diferite;
  • artificii de interior constând în jocuri combinate de efecte și culori, cu durata foarte scurtă (1 sec.), până la artificii și jerbe de scântei cu înalțimi de 2-6 m.;
  • facle, flame color, artificii de tort, vulcani cu efecte multiple;
  • tunuri de confetti cu aer comprimat cu efecte diferite (inimioare, luna aurie, benzi multicolore);
  • scris pirotehnic la cerere (inițiale, inimioare, litere, cifre);
  • cascade de scântei argintii, atât pentru interior cât și de exterior;
  • lampioane din hârtie biodegradabilă în forme și culori diferite.